Tilbake
Bach goes hiphop
Cecilie Välinen
Skriv ut

BACH GOES HIPHOP

Endelig skal Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen! I salen sitter et lydhørt publikum! Alt ligger til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter. De har hodet fylt av heeelt andre ting …

Lærerveiledning

Det er fint om lærere og elever kan øve inn/friske opp refrenget på Knutsen & Ludvigsen sin melodi "Eg ve te Bergen". Det er også fint om elevene får en enkel innføring i hvem Bach var som komponist på 1700 tallet. Se tekst og lær melodi på youtubeklipp: https://www.youtube.com/watch?v=FSPIoaz3kXk 

Mål med tilbudet

Vise frem klassisk musikk sammen med hiphop på en artig og kreativ måte. 

Forarbeid

Ingen krav, men fint om lærere og elever kan øve inn/friske opp refrenget på Knutsen & Ludvigsens melodi "Eg ve te Bergen"

Det er også fint om elevene får en enkel innføring i hvem Bach var som komponist på 1700-tallet. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Lørenskog kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Ole Petter Knarvik var med på å starte Absence Crew for 15 år sidan. Som dansar i Absence  har han vunne NM i breaking og vore finalist i Dansefeber og Norske Talenter og vunnet programmet ”Mitt Dansecrew” (TV2 2015). Han turnerer også med DKS forestillingene Askeladden - på nye eventyr, Norr - da gudene breaket og Oldschool.

Werner Bryn (cello) jobbar som frilans musikar og dirigent i Bergensområdet, og han underviser i Kulturskulen i Bergen. Han har Master utdannelse i utøvande musikk frå Griegakademiet, i tillegg til allmennlærarutdanning frå Høgskolen i Bergen.

David Bryn, Werner sin lillebror, er profesjonell dansar med base i Bergen. Han har i fleire år heldt på med utøvande hip hop/breaking/akrobatisk dans, ofte med fokus på det humoristiske i formidlinga. David er mykje nytta som danseinstruktør og har også vært med på flere oppsettinger sammen med Absence Crew med bla. «Askeladden på nye eventyr» .