Tilbake
Hege Rimestad
Raymond Sereba
Skriv ut

DEN GAMLE KONEN OG KROKODILLEN

Den gamle konen Mwayomonabi er bestevenn med en krokodille. Hvordan er det mulig? Og hva skjer når de blir uvenner? Dette får vi vite når Raymond forteller historien med ord, pantomime, musikk, rytmelek og bevegelser. Hege kaster seg på med på fele, lyder og rytmer, og vi ender opp i en forrykende fest; partyyy! Da får hele publikum riste på armer og bein.

Men aller først blir vi med tilbake til Raymonds barndom i Elfenbenskysten, der han vokser opp til lyden av mammas symaskin.

Gjennom forestillingen deltar elevene med klapperytmer og dans. Raymonds musikk fra Elfenbenskysten går i dialog med Heges elektriske fele i musikk skapt av utøverne.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Lørenskog kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Raymond sereba: fortelling, sang, fløyte, dans, trommer
Raymond er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller.  Med bl.a gruppene Afrisha og Zikalo  har han opptrådt for barn og voksne verden rundt, og har stor erfaring som pedagog i musikk og dans.

Hege Rimestad: elektrisk fele
Hege har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har også spilt med Mari Boine, har utgitt egne CD-er, og laget mye musikk for teater og danseforestillinger.