Tilbake
Timbuktu Foto: Foto: Stefan Isaksson
Skriv ut

TIMBUKTU & DAMN!

Timbuktu og hans band Damn spiller for elevene på mellomtrinnet og ungdomstrinnet fredag 7. september i Kjennhallen.

I forkant av forestillingen ønsker vi at elevene lærer seg tekster og blir med på refrenget til "Alle vill till himmelen, men få vill ju dø" og "Det løser seg".

Mer tekst kommer

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Lørenskog kommune
  • Idé/opplegg: Timbuktu er artisten bak de store hitene ”Alla Vil Till Himmelen, Men Ingen Vill Dö”, "Det löser sej" og "Resten av ditt liv". Da han ble spurt om han kunne spille for skoleelever i Norge svarte han:  "det tycker jag låter skitfett!" og vi garanterer høy stemning i Kjennhallen denne dagen!  

Om kunstner / utøver / gruppe

Jason Diaketè allias Timbuktu er en kreativ artist som gir liv til hit etter hit. Han har fått hele fem Grammys (svenske Spellemannpriser) og fire P3 Guld i Sverige. Han har toppet albumlistene og solgt til gull både i Norge og Sverige. Han er en fantastisk liveartist, en ordkunstner, samfunnskritiker og forfatter. I fjor kom boken En droppe midnatt som også ble til en forestilling med samme navn. Boken tar utgangspunkt i hans eget liv og løfter temaer som identitet og tilhørighet, rasisme og mobbing. Jasons personlige søken etter sine røtter munner ut i en kollektiv og pulserende fortelling om den afroamerikanske historien.

Timbuktu og bandet hans Damn! kommer til å levere et hardtsvingende show. Blandinga av hiphop, reggae, balkanutsvevelser, afrohints og latinske rytmer treffer publikum der den skal!

Elever fra fordypningsklassen i Lørenskog musikk- og kulturskole får delta sammen med musikerne, og vi vet at dette blir en spennende erfaring å ta med videre. I tillegg ønsker vi at elevene øver inn refrenget på de ovennevnte låtene slik at de kan delta i sangene på konserten.